Live Preview / National Geographic България
сп. National Geographic - Септември 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020
Your shot се превърна в световна общност на фотографи и изследователи от всички краища света. Снимките, представени тук, са от Норвегия, Хавана, Хошимин и други далечни места.
Въглеродно датиране помага за разгадаването на един от най-важните моменти от историята на математиката.
Правителството във Великобритания беше призовано да направи повече, за да накара хората да преминат от еднократни хирургични маски към такива за многократна употреба.
National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“ бяха заедно с всички вас в гр. Пловдив, София и Стара Загора, където разпръснахме богатство от познания, много силно забавление и опознахме интересния свят на професиите
Дрехата, известна като роклята от Таркан, е изключително рядка находка. Много малко от първите дрехи, които били изработвани от растителни влакна или животински, кожи са оцелели до днес, а текстилните материи, откривани по време на разкопки, са на не повече от 2000 години.
Разгледайте пейзажите, богатите култури и интересни животни от различни краища на света.
Изпълнителни директори с необичайни имена е по-вероятно да предприемат необичаен подход към бизнеса. Това показва ново дългосрочно проучване.
Още с пристигането си в Япония туристите са изненадани от безупречната чистота на японските улици, както в гигантските столични райони като Токио или Осака, така и в селските райони. И също така, чистотата на самите японци, ако имат възможност да посетят някого у дома.
Вижте още статии по категории
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах