Live Preview / National Geographic България
сп. National Geographic - Януари 2021
National Geographic KIDS - Декември 2020
Въз основа на анализ на данните за четири известни на човека коронавируса, които причиняват леки симптоми на обикновена настинка, американски учени са направили прогноза за развитието на COVID-19 за следващото десетилетие.
Въпреки че Германия е скована от тежък локдаун от 16 декември, който бе затегнат още повече в началото на 2021 г., броят на новозаразените все още не спада значително.
Границите на изкуствения интелект (AI) се разширавят все повече с напредването на компютърната наука.
Българският град Пловдив е сред 10-те най-древни, но процъфтяващи и продължаващи да се заселват градове в света, идентифицирани от турския вестник “Сабах”.
Три западни равнинни горили в зоопарка в Сан Диего са се оказали с положителен тест за коронавирус, съобщи Министерство на земеделието на САЩ вчера следобед, което ги прави първите в света маймуни с този вирус.
Всички пилотирани космически кораби „Союз“ с екипажи през 2021 г. започват да летят до Международната космическа станция (МКС) по ултрабърза схема, следва от полетната програма на станцията, съставена от Ракетно-космическата корпорация „Енергия“ (на “Роскосмос”) и достъпна за РИА Новости.
Доскоро се смяташе, че децата рядко се заразяват с коронавирус и не могат да го разпространят. Последните изследвания показаха, че това не е съвсем вярно.
Пещерите Сакромонте и Гуадикс в Гранада се обитават от векове. Вижте как хората живеят в тях днес.
Вижте още статии по категории
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах