Live Preview / National Geographic България
сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Нестресираните и спокойни хора са с привлекателно и младежко излъчване. Кой не би искал да избягва напрежението и стреса, което за жалост невинаги се получава във всекидневието.
По целия свят лятното часово време въздейства на международните комуникации, внася промени в часови зони и евентуално влияе на здравето. Ето някои малко известни факти за него
Безброй фалшиви новини и конспиративни теории свързани с коронавируса циркулират из интернет пространството.
Броят на смъртните случаи в Италия, причинени от коронавируса, е нараснал с близо 1000 за един ден, включително 44 лекари.
Във Франция повече от половината пациенти с коронавирус в интензивни отделения са под 60, казва Жером Саломон, генералния директор на здравеопазването. Франция е четвъртата най-засегната страна от вируса в Европа.
Има голям шанс новият коронавирус да се превърне в сезонен, заяви американски учен, подчертавайки належащата необходимост от намиране на ваксина и ефективно лечение, съобщава АФП.
По-малко от месец след като предприе мерки за пълна забрана на търговията и консумирането на живи диви животни, китайското правителство препоръчва използването на Tan Re Qing, инжекция, която съдържа меча жлъчка, за лечението на тежките случаи на Covid-19.
На 27 март отбелязваме Международния ден на театъра.
Вижте още статии по категории
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах