Live Preview / National Geographic България
сп. National Geographic - Ноември 2018
National Geographic KIDS - Ноември 2018
69-годишен холандски предприемач иска по законов път да промени възрастта си на 49, за да може да се върне на работа и да се среща с повече жени чрез Tinder.
Америка има водеща роля на пазарa с трофеи на примати, заради който годишно биват убивани над 1000 животни.
В Шанхай отваря врати нов хотел, който не предлага главозамайваща гледка към китайския метрополис. Примамлив е по друг начин: намира се в каменоломна със свое собствено езеро и предлага подводни стаи с изглед към огромен аквариум.
Учени от Пекинския университет по архитектура са изработили с помощта на технологията за триизмерен печат точно копие на 17-метрова статуя на Буда от включените в списъка за световното наследство на ЮНЕСКО пещери Юнган.
Археолози откриха мумифицирани животни в няколко древноегипетски гробници в района на некропола Сакара, намиращ се в околностите на Кайро.
Астероидът 2015 TB145 доближи Земята на 11 ноември, преминавайки на разстояние от 38 милиона километра.
Френският президент Еманюел Макрон призова десетките световни лидери, които се събраха в Париж за възпоменателната церемония по повод 100-годишнината от края на Първата световна война, да изградят един обединен фронт в битката за мир, съобщава АФП.
Съвременните кралици и принцеси, управляващи в различни части от света, рядко са имали властта, притежавана от лидерките на Древен Египет.
Вижте още статии по категории
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах